Welkom op de website
 Winston

Onze Werkwijze


Hondenuitlaatservice Winston wil laagdrempelig zijn. Bij ons staan de klant en de hond centraal. Wij werken met individuele wandelingen. Deze duren ongeveer 15 minuten en vinden plaats op een voor de hond bekend terrein. Op deze wijze kunnen wij ons volledig focussen op uw hond en staan wij garant voor een intensieve begeleiding van uw trouwe viervoeter. Langere wandelingen zijn ook mogelijk, zowel individueel als in groepsverband. De langere wandelingen zijn altijd in een bosrijke omgeving of op het strand.Op de momenten dat u zelf verhinderd bent nemen wij graag de zorg van de hond van u over. Dit, als vanzelf, afgestemd op uw eigen inbreng. Gaat het alleen om het doen van de behoefte; mag de hond lekker een stukje rennen, of juist niet? Is de hond angstig, of juist heel dominant?  Uitlaatservice Winston neemt de tijd voor uw hond.

Wij kunnen u van dienst zijn als u werkt, als u (tijdelijk) verhinderd bent door ziekte, zwangerschap of als u onverhoopt slecht ter been bent. Samen met u zoeken we een goede oplossing.Uitlaatservice Winston kent vele mogelijkheden. Zoekt u een uitlaatservice voor een enkele keer ? Zoekt u een uitlaatservice voor vaste dagen of misschien wel voor een gehele werkweek ?  Uitlaatservice Winston kan u van dienst zijn.  Wij bieden onze diensten al aan vanaf  € 8,20 per wandeling.

Werkt u onregelmatig ? Of wilt u gewoon eens een dagje weg ?  Uitlaatservice Winston heeft ook mogelijkheden in de avonduren en in het weekend. Informeer naar de mogelijkheden.Na de wandeling de hond vers water geven of een maaltijd ? Uitlaatservice Winston verzorgt het graag voor u. Vanzelfsprekend zonder extra kosten.
Indien u gebruik wilt maken van onze diensten, verzoeken wij u om contact op te nemen. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. We plannen dan een, geheel vrijblijvend, intake-gesprek in bij u thuis. Ook indien u nog vragen heeft kunt u ons op deze wijze bereiken.
Ons werkgebied omvat Rotterdam-Nesselande, Zevenkamp, Oosterflank, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Moordrecht en Zevenhuizen. Woont u in een aangrenzend gebied, dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden.