Welkom op de website
 Winston

Tarieven


Een individuele wandeling van 15 - 20 minuten in een nabijgelegen park of groenstrook, binnen het volgende werkgebied: Rotterdam-Nesselande, Zevenkamp, Oosterflank, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Moordrecht en Zevenhuizen:


Aantal Wandelingen per week

Prijs per Wandeling

1 keer per week

€    10,60

2 keer per week

€    10,00

3 keer per week

€      9,40

4 of 5 keer per week

€      8,80

Losse Wandeling

€     11,80


Strippenkaart (10 wandelingen)

€  110,00


Voor de losse wandeling en de strippenkaart geldt dat deze minimaal 24 uur van tevoren moet worden aangemeld. Voor elke tweede en volgende hond op hetzelfde adres geldt een korting van 50 % op bovenstaande prijzen. Voor alle volledigheid melden we hier nog dat de strippenkaart geen beperking in geldigheidsduur kent. De strippen behoeven niet binnen een bepaalde tijd te worden gebruikt.


Voor wandelingen buiten kantooruren rekenen wij de volgende toeslagen:

Avonduren (indien beschikbaar, tot 22:00 uur)   €    2,00   

- Weekend (indien beschikbaar)   €    4,00  


Doordat wij werken met toeslagen in plaats van een vaste prijs, profiteren onze vaste klanten ook hier van een scherpe prijs.  


Het tarief van een lange wandeling in het bos of op het strand bedraagt € 22,00. Het gaat hier dan om een wandeltijd van 60 -80 minuten. Door de reistijd zal uw hond langer van huis zijn. Wij hebben ook mogelijkheden voor een lange groepswandeling (groepen tot maximaal 5 honden). Dit is afhankelijk van het aanbod...


Overige mogelijkheden:

Wij kunnen uw hond ook begeleiden of wegbrengen naar de dierenarts, trimsalon etc. Dan hoeft u er zelf niet op uit en kan dit gewoon plaatsvinden terwijl u op het werk bent. Hiervoor berekenen wij binnen de regio een vast tarief van € 19,00. Buiten de regio is dit op aanvraag.Wandelingen op feestdagen (beperkt beschikbaar) zijn op aanvraag. Al onze prijzen zijn inclusief BTW

Heeft nog vragen of speciale wensen ? Neem gerust contact met ons op !