Tarieven

 

 

Een individuele wandeling van 15 - 20 minuten in een nabijgelegen park of groenstrook, binnen het volgende werkgebied: Rotterdam-Nesselande, Zevenkamp,Ommoord, Lage land, Oosterflank, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Zevenhuizen:

 

Voor de losse wandeling en de strippenkaart geldt dat deze minimaal 24 uur van tevoren moet worden aangemeld. Voor elke tweede en volgende hond op hetzelfde adres geldt een korting van 50 % op bovenstaande prijzen. Voor alle volledigheid melden we hier nog dat de strippenkaart geen beperking in geldigheidsduur kent. De strippen behoeven niet binnen een bepaalde tijd te worden gebruikt.


Voor wandelingen buiten kantooruren rekenen wij de volgende toeslagen:

                                                   Avonduren (tot 22:00 uur)                1,00

                                                   Weekend (indien beschikbaar)           2,00

Doordat wij werken met toeslagen in plaats van een vaste prijs, profiteren onze vaste klanten ook hier van een scherpe prijs.

 

Het tarief van een lange individuele wandeling in het bos of op het strand bedraagt € 34,50. Het gaat hier dan om een wandeltijd van 60 -90 minuten. Door de reistijd zal uw hond langer van huis zijn. Tevens hebben wij enkele keren per week een lange wandeling in een kleine groep (maximaal 3-4 honden). Ook hier is de wandeltijd 60 -90 minuten en zijn de honden langer van huis. De kosten hiervan bedragen € 24,00 per wandeling.

 

Overige mogelijkheden:

 

Wij kunnen uw hond ook begeleiden of wegbrengen naar de dierenarts, trimsalon etc. Dan hoeft u er zelf niet op uit en kan dit gewoon plaatsvinden terwijl u op het werk bent. Hiervoor berekenen wij binnen de regio een vast tarief van € 19,00. Buiten de regio is dit op aanvraag.

Wandelingen op feestdagen (beperkt beschikbaar) zijn op aanvraag.

 

Heeft nog vragen of speciale wensen ? Neem gerust contact met ons op !

 

Al onze prijzen zijn inclusief BTW